Catégorie: Turc

Întâlnirea dintre câine i pisică Pisica trebuie să aibă la dispoziie locuri în care să se ascundă, de preferat undeva la înălime, unde nu poate fi ajunsă de câine. Asigură-te că ii bine în frâu câinele. Câinele nu trebuie să poată urmări pisica, chiar dacă aceasta se mică prin faa lui. Chiar daca virusul parvo este intalnit atat la caine cat si la pisica, trecerea intre cele doua specii nu este o realitate. Cainii nu sunt afectati de virusul felin iar acestea, ar putea, uneori, sa reactioneze la intalnirea cu virusul canin. Parvoviroza la pisici poate fi la fel de grava ca la caine Cum sa imprietenim o pisica si un caine? Cum îți pregătești animalul de companie pentru întâlnirea Daca aveti un caine adult acasa, ganditi-va sa luati un pui de pisica sau un adult care a fost obisnuit cu cainii. Pisica trebuie sa nu se teama si sa nu alerge de caini. Daca deja aveti mai multi caini acasa, reconsiderati decizia de a adopta o pisica. Pentru a evita aceste incidente, mângâiați animăluțul în zonele unde știți că ar putea ajunge mânuțele lui mici: pe față, bot, coadă, pe lăbuțe. Este emoionant când faci loc unui animălu de companie drăgăla în viaa i în locuina. Daca se apropie de gardut, recompenseaz-o pentru comportament. Nu rasa are relevanță când vine vorba de agresivitate sau nesupunere, ci dresajul corect. Câinele nu trebuie să poată urmări pisica, chiar dacă aceasta se mică prin faa lui. Trebuie sa treaca o perioada de timp (zile, saptamani sau chiar luni) pana cand sa ia nastere increderea si acceptarea intre cei doi noi parteneri. Cainele trebuie sa invete numaidecat sa raspunda la comanda lasa/da drumu! Primele atingeri, pe măsură ce crește, cel mic va dori să atingă animăluțul.

Întâlnirea câine pisica adult - Pisica

Nu aveți încă un animăluț, dar ați vrea să adoptați? Comanda-i cainelui sa stea jos, sau pe loc, pentru a nu fi agresiv cand se apropie felina. In locuinta ta, aceasta perceptie este cu atat mai probabila cu cat pisica fuge mai tare cand vede cainele. Din joacă, pentru că nu-și poate doza forța și nici controla mișcările precum un adult, ștrengarul l-ar putea răni pe animăluț. Sunt mult mai puține șanse ca un câine dresat și mereu atent supravegheat să fie un pericol pentru bebeluș. Nu uita ca si pisica are nevoie de supraveghere.

Videos

Hot blonde gets fucked on her bed.

Cum faci sa: Întâlnirea câine pisica adult

Întotdeauna lasă pisica să decidă când vrea să se apropie de câine. Însă, asta nu înseamnă că nu trebuie să iei măsuri de precauie. Gaseste pisica potrivita, daca patrupedul catel s-a dovedit un bun coleg de camera cu felinele, este randul pisicilor sa treaca de test. Adu pisica si gustarile in camera unde va avea loc intalnirea cu cainele. Joaca intre caini si pisici trebuie monitorizata indeaproape.

Hrana Uscata Pisica: Întâlnirea câine pisica adult

Dacă nu aveți câine, dar cei din jur au: Cum prevenim mucăturile de câine, nu ignora animalul de companie. Nu țipa la animal dacă face vreo boacănă, ci folosește comenzile uzuale de dresaj pentru a-i atrage mange minou aalst atenția că a depășit limita. Însă, indiferent dacă vrei să aduci un câine în viaa pisicii tale, sau dacă aduci o pisică în viaa câinelui tău, nu trebuie să fie un proces greu de adaptare. Spre exemplu, dacă mui litiera pisicii, iar aceasta trebuie să treacă pe lângă câine ca să ajungă la ea, felina va fi foarte stresată i va începe să urineze în afara litierei. Daca acesta raspunde la comanda, ofera-i o gustare. Dupa cateva incercari, ea va invata sa raspunda constant cand este strigata, intrucat primeste gustari. Iata la ce lucruri trebuie sa fii atent, potrivit. Neacordarea de atenie asupra reaciei animalului existent. Daca nu reactioneaza atunci cand ii strigi numele nu o certa sau pedepsi.

Întâlnirea câine pisica adult - Laisser un commentaire

Laisser un commentaire

L'adresse e-mail n'est pas publiée. Les champs obligatoires sont marqués *