Catégorie: Argentine

si de rencontre sint joost ten node

ongelijke strijd is van ons heengegaan mijn/onze. Vol van leven en geluk, nu ben je weg, alles is stuk Je mag wel om mij huilen, maar niet blijven huilen. Le défund se trouve au centre funéraire.(nom).(l'adresse) où l'on aura la possibilité de présenter ses condoléances le (jour).(date).(l'adresse) Il est possible de dire adieu. Op.-jarige leeftijd is, zonder lijden of ziekbed, plotseling overleden mijn/onze. si de rencontre sint joost ten node

Teksten voor de: Si de rencontre sint joost ten node

Herinneringskruis 1940/1945 van het Nederlandse Rode Kruis, eventueel met gesp "Indonesië 1945/1950 35h. Jarenlang vocht hij/zij tegen zijn/haar ziekte. Heden nam de Heer in Zijn eeuwige Heerlijkheid tot Zich mijn/onze. Kerk.(naam).00 uur. Sommige dingen zouden eigenlijk nooit mogen gebeuren. Steeds weer kwam hij/zij een crisis te boven. Met droefheid geven wij u kennis dat door zijn Schepper tot het Eeuwig Leven is geroepen mijn/onze. Als het er echt toe doet schieten woorden tekort Wat op liefde gebouwd is, kent geen vergeten.

Si de rencontre sint joost ten node - Site rencontres extra

Rencontres adultes hainaut uster 846
Site des rencontre gratuit sans inscription la rochelle Tot onze grote ontsteltenis is, voor ons veel te vroeg en geheel onverwacht, van ons heengegaan/is overleden mijn/onze. Na de tranen van verdriet volgt de bemoediging van de herinnering. Bedroefd, maar oprecht dankbaar voor wat hij/zij tijdens zijn/haar leven voor ons heeft betekend, delen wij u mede dat mijn man/vrouw, onze vader/moeder en opa/oma.jarige leeftijd rencontre sexe malte van ons is heengegaan en zijn rust heeft gevonden bij zijn Lieve Heer. (naam) is van het prille begin betrokken geweest bij. Aan alle geliefden een afscheidskus en alle bekenden een laatste groet.
Rencontre rapid veyrier Daarom moeten versiersel na het overlijden wordt teruggestuurd. Toen si de rencontre sint joost ten node antwoordde de Here: Ik ben het die er zal zijn Exodus 3-14a Onrustig is ons hart, o Heer tot het rust.
Rencontrelibertin rencontre echnagiste Rencontre chats sorel tracy
Intens bedroefd, maar zeer dankbaar voor de bijzondere plaats die zij in ons leven heeft ingenomen, delen wij u mede dat (plotseling) is overleden mijn/onze. Gesterkt door het. Totaal onverwacht en veel te vroeg is zomaar uit ons leven verdwenen mijn/onze. Hij was een goede collega en vriend, die altijd bereid was iedereen met raad en daad terzijde te staan. Hij vraagt dat de tekst wordt uitgedeeld onder de leden. Je leeft om onderweg te zijn, niet om aan te komen. Met dank voor de goede verzorging. Huisorde van Oranje;. Zijn/haar tomeloze energie kon het niet winnen van de verraderlijke ziekte die haar/zijn lichaam van binnen uit ondermijnde. Jansen-Pieterse Jan en Yvonne Kees en Miep en kleinkinderen. Je liefde en je kracht, je warmte en je lacht. Ik vertrouw op de toekomst, wat die ook moge zijn.

Si de rencontre sint joost ten node - Laisser un commentaire

Laisser un commentaire

L'adresse e-mail n'est pas publiée. Les champs obligatoires sont marqués *